Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Παράδειγμα και Αντιπαράδειγμα- Ο Πυθαγόρας και η Πυθαγόρεια Σχολή

June 10 @ 9:15 pm - 10:15 pm UTC+3

Διατροφή: Ενδείξεις που αφορούν στην ψυχική και σωματική υγεία- Επιπτώσεις στη ζωή του ανθρώπου.

9:15pm Athens, GR

7:15pm UK

 

Details

Date:
June 10
Time:
9:15 pm - 10:15 pm UTC+3
Skip to toolbar